Hersteld Hervormde Gemeente

Ouderkerk aan den IJssel en omstreken

De activiteitencommissie van onze gemeente organiseert allerlei leuke activiteiten en acties. De opbrengst van deze acties is bestemd voor de rente en aflossing van ons kerkgebouw. Daarnaast hebben de activiteiten uiteraard als doel de contacten tussen gemeenteleden te bevorderen. Jaarlijks organiseren we een Lentefair en een gemeentedag, wat ieder jaar weer een groot succes is! Naast onze acties als onder andere de oliebollenverkoop en het bezorgen van kerstkaarten, is er een aantal gemeenteleden die zich enthousiast inzetten, door:

  • het inzamelen van oud papier, kleding, oud ijzer etc.;
  • de verkoop van stroopwafels;
  • het organiseren van een miniverkoping;
  • het organiseren van een tweedehands kinderkleding verkoop;
  • het maken van vogelhuisjes;
  • enzovoort.

We vinden het fijn dat er zoveel gemeenteleden met ons meedenken. Heeft u zelf een goed idee, een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag! Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De activiteitencommissie bestaat onder andere uit:

  • De heer K.C. Honkoop (voorzitter);
  • De heer G.J. van Erkel (tweede voorzitter);
  • Mevrouw M. Roodhorst (secretaresse).

Bankrekeningnummer: NL45RABO 0142 625 523 t.n.v. Kerkvoogdij HHG activiteitencommissie.

In 2023 wordt weer een lentefair georganiseerd. Meer informatie daarover kan gevonden worden op www.lentefairouderkerk.nl


Lentefair 2018

Op zaterdag 12 mei 2018 is de lentefair georganiseerd door de activiteitencommissie. Het was een geslaagde dag! Onderstaand kunt u een aantal foto's van deze fair bekijken.


Lentefair

Op zaterdag 27 mei heeft de Lentefair plaatsgevonden. We mogen terugkijken op een mooie, gezellige en zonovergoten dag! Iedereen die hieraan heeft meegewerkt hartelijk dank!


Oud ijzer

Op zaterdag 23 april is het oud ijzer dat in de afgelopen tijd verzameld is weggebracht, wat weer een mooi bedrag heeft opgeleverd. Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage hieraan!


Kleding-inzameling

Op 31 oktober 2015 heeft een kledinginzameling plaatsgevonden, waarvan de opbrengst voor de nieuw te bouwen kerk was. Door een aantal vrijwilligers zijn huis-aan-huis zakken met oude kleding opgehaald. Bij elkaar heeft dit geresulteerd in zo'n 400 zakken met kleding, gordijnen, schoenen e.d. Allen die hun bijdrage hieraan hebben geleverd hartelijk dank!

7 december 19:30 -
Drie-college vergadering

8 december 19:00 -
Bijbels onderwijs anders begaafden

9 december 09:00 -
Mannenensemble Maranatha

9 december 19:30 -
Meisjesclub Saron

9 december 19:30 -
Jongensclub Ebenhaëzer

10 december 10:00 -
Kerkdienst

10 december 11:30 -
Zondagschool Lageweg

10 december 11:30 -
Zondagschool Dorp

10 december 18:30 -
Kerkdienst

11 december 18:30 -
catechese