Hersteld Hervormde Gemeente

Ouderkerk aan den IJssel en omstreken

Prev Next

Op deze website vindt u informatie over onze gemeente en alle aspecten van het gemeente-zijn. Neemt u de tijd om de verschillende onderdelen te bekijken en maak kennis met ons gemeenteleven. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over deze website, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

We nodigen u ook van harte uit om mee te luisteren met onze kerkdiensten, iedere zondag om 10:00 uur en 18:30 uur.

Voor alle genoemde tijden en plaatsen op deze website geldt: zo de Heere wil en wij leven.


Afsluitavond kinderclub Jonathan

Beste jongens en meisjes van kinderclub Jonathan,

Vrijdagavond 23 april hopen we met elkaar het clubseizoen alweer af te sluiten. We hebben daarom een iets andere invulling dan we gewend zijn. We starten om 18:00 uur en sluiten af om 20:00 uur. De clubavond is niet in de kerk maar in Speelpolder Tiendweg (Tiendweg Oost 4, Ouderkerk aan den IJssel). We hopen daar met elkaar een leuke afsluiting van het clubseizoen te hebben!

De weersverwachting ziet er nu goed uit, mocht dit toch minder worden, zullen we met elkaar gewoon in de zalen van de kerk de clubavond houden.  

Je hoeft je voor deze avond niet op te geven. Voor eten wordt op deze avond gezorgd. Verder is het handig om warme en eventueel oude(re) kleding aan te doen.


We hopen je aanstaande vrijdagavond te zien!

Hartelijke groet,

Clubleiding kinderclub Jonathan


Zondagsschool

Beste jongens en meiden,

DV 11 april hebben we zondag weer zondagsschool in de kerk of in de school. We zien er naar uit om jullie allemaal weer te zien! Neem je je rooster mee? Dan kun je punten krijgen voor de geleerde psalmversjes en Bijbelteksten!

Ben je vier geworden of wil je graag eens een keertje komen kijken? Je bent van harte welkom!

Zondagsschool Lageweg start om 14:00 in de Julianaschool.

Zondagsschool in de kerk start om 15:00 in de kerk.

Op zondag 25 april en zondag 2 mei is het vakantie van de zondagsschool.


Groeten van alle jufs en meesters


Maatregelen COVID-19 

Naar aanleiding van de landelijke maatregelen tegen het coronavirus, willen we u in deze INFORMATIEBRIEF informeren over de maatregelen die tijdens onze kerkdiensten en in onze gemeente genomen zijn. Indien u de kerkdienst bezoekt is het PROTOCOL van toepassing.  Aan de hand van een rooster vinden de uitnodigingen voor het voor het bezoeken van de kerkdiensten plaats. Het rooster voor het bezoeken van de kerkdiensten tot en met 25 april 2021 kunt u HIER vinden.

We dringen er nogmaals op aan de gezondheidscheck voor uzelf en uw gezin te doen en als u corona gerelateerde klachten hebt, thuis te blijven. 


Live-uitzending kerkdiensten

Aangezien het op dit moment niet mogelijk is om de kerkdiensten bij te wonen in verband met het coronavirus, is het mogelijk om live mee te kijken met de kerkdiensten in onze gemeente. Onderstaand kunt u met de uitzending meekijken.

Het blijft daarnaast ook mogelijk om de diensten mee te luisteren:

Aangezien er beperkte mogelijkheid is om collecten te houden, vragen wij u vriendelijk deze per bank over te maken. Het rekeningnummer van de kerkvoogdij is: NL25 RABO 0333 8219 04; het rekeningnummer van de diaconie is: NL21 RABO 0333 8108 21. Bij voorbaat dank.

De liturgie voor de kerkdiensten op zondag 18 april kunt u HIER inzien.


Moederdag-ontbijt

Op 8 mei wordt een ontbijtactie gehouden. U kunt de ontbijtjes vóór 29 april bestellen. De opbrengst is voor 50% voor de kerk en 50% voor werkgroep JOW. Meer informatie en hoe u kunt bestellen staat in de flyer hieronder.


Protocol verenigingsleven

In dit verenigingsseizoen is het, afhankelijk van de maatregelen op die op dat moment gelden, weer mogelijk om het verenigingsleven op te starten. Hierbij dienen uiteraard wel de richtlijnen van het RIVM in acht genomen te worden. In dit PROTOCOL kunt u lezen op welke wijze daar invulling aan wordt gegeven.


 

Komende activiteiten

21 april 15:30 -
huwelijksdienst

21 april 19:30 -
weekdienst

23 april 16:00 -
Weekmeditatie

23 april 18:30 - 20:00
Kinderclub Jonathan

24 april 19:30 -
Jongerendag HhJO 12-16 jaar

25 april 10:00 -
Kerkdienst

25 april 18:30 -
Kerkdienst

29 april 14:30 -
huwelijksdienst

30 april 16:00 -
Weekmeditatie

30 april 19:00 -
Bijbelsonderwijs anders begaafden