Hersteld Hervormde Gemeente

Ouderkerk aan den IJssel en omstreken

“Gaat dan henen, onderwijst al de volken.” Dit is de zendingsopdracht die de Heere Jezus aan Zijn discipelen meegaf. Zendingswerk is geen particuliere onderneming van personen die een warm hart hebben voor de zending. Het is een taak die Christus neergelegd heeft bij Zijn gemeente.

Zo heeft élke gelovige een rijke, en tegelijk verantwoordelijke taak om te spreken over het Evangelie. Het woord van de Heere Jezus mag dan tot bemoediging en tot aansporing zijn: "Een iegelijk dan, die Mij belijden zal voor de mensen, dien zal Ik ook belijden voor Mijn Vader, Die in de hemelen is. Maar zo wie Mij verloochend zal hebben voor de mensen, dien zal Ik ook verloochenen voor Mijn Vader, Die in de hemelen is" (Matth. 10:32,33).

Nog maar pas geleden hebben we in onze gemeente een zendingscommissie opgericht. Een pzc (Plaatselijke Zendings Commissie) kan op de volgende manieren de zending binnen de gemeente dienen:

  • Het zendingswerk opdragen in het gebed;
  • Bewustwording van de zendingsopdracht versterken;
  • Communicatie tussen zendingswerkers en gemeente, tussen Bureau Zending en gemeente bevorderen;
  • Benodigde financiën voor het zendingswerk bijeenbrengen.

We hopen dat het zendingswerk een plaats mag krijgen in uw gebeden en dat u ook op die wijze mee zult leven met zendingswerkers en de mensen die de boodschap van het Evangelie uit hun mond mogen horen. Maar ook uw financiële steun is en blijft hard nodig. We bevelen het zendingswerk dan ook hartelijk bij u aan.


Over onze nieuwe, doorlopende, actie heeft u al kunnen lezen in de Gemeenteklanken. Hierbij willen we het nog eens onder uw en jouw aandacht brengen!

We zijn gestart met de verkoop van zwarte en diep donkerblauwe panty’s 60 denier (€4.95) of 35 denier (€4.50) van het merk Marianne. Ze zijn te verkrijgen in de maten S/M , L/XL en XXL. We zijn voornemens om het assortiment uit te breiden! Heeft u verder speciale wensen, laat het ons weten!

U kunt uw bestelling doorgeven via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij degene waar u de bestelling wilt ophalen.

De bestelling kunt u op afspraak ophalen bij Anita de Jong - van der Bas, Kerkweg 118, (0180-397911) of bij Rianne Otterspeer, IJsseldijk Noord 350, (0180-397127) beide in Ouderkerk a/d IJssel.

                                

 

 

 

Komende activiteiten

22 maart 20:00 -
Vereniging Bovenstem

22 maart 20:45 -
Belijdeniscatechisatie

23 maart 10:30 -
Kinderclub David

23 maart 19:30 -
Zangavond

23 maart 20:00 -
Jeugdvereniging De Vijgenboom

23 maart 20:00 -
Jeugdclub de Bron

24 maart 10:00 -
Kerkdienst

24 maart 18:30 -
Kerkdienst

25 maart 18:00 -
Afsluitintg Cathechisatieseizoen

27 maart 19:30 -
Bijbellezing